Wybieraj świadomie -Towaroznawstwo i marketing żywności. Webinar

Towaroznawstwo i marketing żywności to kierunek łączący wiedzę o jakości i bezpieczeństwie żywności z umiejętnościami z zakresu sprzedaży i logistyki. Obejrzyj webinar, żeby poznać specyfikę tego kierunku.
Podczas webinaru mówimy o umiejętnościach, które zdobędziesz na kierunku Towaroznawstwo i marketing żywności, w tym:
- analizowanie jakości żywności i zarządzanie jej produkcją,
opracowywanie strategii marketingowych dla branży spożywczej,
rozpoznawanie potrzeb rynku i badanie trendów konsumenckich,
zastosowanie norm branżowych i przepisów prawnych,
zarządzanie logistyką i organizacją sprzedaży żywności.
Odpowiadamy na pytanie dlaczego warto studiować Towaroznawstwo i marketing żywności?
Dynamicznie rozwijająca się branża spożywcza nieprzerwanie szuka specjalistów.
Studenci SGGW zdobywają praktyczne umiejętności podczas zajęć studyjnych i staży.
Oferujemy dostęp do staży, wsparcia mentorów oraz wysoko wykwalifikowanej kadry dydaktycznej.
Mówimy o perspektywach zawodowych dla absolwentów, możesz zostać m.in.:
Specjalistą ds. jakości i rozwoju marki,
Managerem produktu w branży spożywczej,
Specjalistą ds. marketingu żywności i strategii sprzedaży,
Analitykiem rynku żywności, badającym trendy i potrzeby konsumentów,
- Dodatkowo, podczas webinaru zaprezentowaliśmy inspirujące historie naszych absolwentów.
W sprawie udziału w nagraniu lub wzięcia udziału w Laboratoriach Przyszłości prosimy o kontakt pod adresem promocja@sggw.edu.pl.
Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym.