VIII Sympozjum Inżynierii Żywności

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji
Instytut Nauk o Żywności SGGW
Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN
Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego
zapraszają na
VIII SYMPOZJUM INŻYNIERII ŻYWNOŚCI
Warszawa, 1-3 lipca 2024 r.
W programie Sympozjów znajdują się sesje plenarne obejmujące 4-6 referatów plenarnych, poświęconych procesom jednostkowym w przetwórstwie żywności, właściwościom fizycznym surowców i produktów, energetyce i ochronie środowiska oraz zagadnieniom związanym z organizacją produkcji, które są wygłaszane przez zaproszonych referentów, najwybitniejszych specjalistów z kraju i zagranicy.
Uczestnicy konferencji mają możliwość zaprezentowania wyników badań własnych w formie komunikatów ustnych lub w czasie sesji posterów medialnych. Organizatorzy dokładają również starań aby dodatkowo, specjalnie dla młodej kadry naukowej organizować warsztaty tematyczne.
Szczegółowe informacje na temat Sympozjum
Formularz rejestracyjny