Ogólnopolska Konferencja Studentów i Doktorantów „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”
Koło Naukowe Żywieniowców Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zaprasza studentów I i II stopnia, jednolitych studiów magisterskich oraz Szkoły Doktorskiej do wzięcia udziału w II edycji Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Studentów i Doktorantów „Żywność. Żywienie. Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”. Panel odbędzie się 18 listopada 2021 r. na Wydziale Żywienia SGGW.
Patronat honorowy nad konferencją objęła Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka prof. dr hab. Dominika Guzek oraz Dyrektor Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka prof. dr hab. Krystyna Gutkowska.
Celem konferencji jest wymiana poglądów i idei młodych naukowców z całej Polski. Zakres tematyczny obejmuje zagadnienia związane z: żywieniem człowieka, aspektami dietetycznymi i technologicznymi w żywieniu, jakością i bezpieczeństwem żywności oraz przedsiębiorczością.
Więcej informacji TUTAJ oraz pod adresem: kolo_naukowe_zywieniowcow@sggw.edu.pl.