Oferta Blended Intensive Program: Sustainable Biotechnology Entrepreneurship: Microalgae and Human Food

Zapraszamy studentów na czwartą odsłonę intensywnego kursu mieszanego (BIP) w hiszpańskim Universidad de Almeria. Kurs odbędzie się w następującym terminie:

1. komponent wirtualny (online) w miesiącach marzec – czerwiec: zajęcia asynchroniczne, współpraca grupowa, dyskusje prowadzone przez mentora

2. mobilność fizyczna w Almerii: 8-17 lipca 2025: warsztaty interdyscyplinarne, wizyty w zakładach produkujących mikroalgi i centrach technologii żywności, sesje gotowania z mikroalg oraz zajęcia kulturalno-sportowe

Oferta kursu kierowana jest do wszystkich studentów, którym tematyka kursu jest bliska, w szczególności: Wydział Technologii Żywności, Wydział Żywienia Człowieka, Wydział Biologii i Biotechnologii.

Za realizację kursu student może uzyskać 4 punkty ECTS.

  • Program

  • Finansowanie

    Uczestnictwo w kursie jest darmowe.

    Możliwe finansowanie wyjazdu w ramach programu Erasmus+ według poniższych stawek:

    • 79 EUR/ dzień mobilności fizycznej
    • możliwość uzyskania dofinansowania kosztów podróży w wysokości 700 zł
    • dodatkowe finansowanie dla studentów o mniejszych szansach
  • Dokumenty zgłoszeniowe

    Aby uzyskać finansowanie do 26 stycznia 2025 należy przesłać poniższe dokumenty na adres anna_jasiuk@sggw.edu.pl:

    1. Formularz zgloszeniowy BIP kwalifikacja
    2. Certyfikat językowy poświadczający znajomość języka angielskiego na poziomie B2 (w przypadku braku certyfikatu – świadectwo maturalne z języka angielskiego, poziom rozszerzony)

    Wyniki kwalifikacji do programu zostaną przesłane mailowo w I połowie lutego 2025.