Konferencja „Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce”
To już III edycja Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów „Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce” organizowana przez Koło Naukowe Żywieniowców oraz Wydział Żywienia Człowieka SGGW wraz z pracownikami Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka!
Konferencja ta ma na celu wymianę poglądów, idei oraz wyników badań Młodych Naukowców z całej Polski. Możesz przedstawić zarówno wyniki badań własnych jak i prace przeglądowe! Zakres tematyczny obejmować będzie panele tematyczne ogólnie związane z dietetyką, analizą żywności oraz przedsiębiorczością.
Dla laureatów Konferencji przewidujemy możliwość upowszechniania wyników prezentowanych na Konferencji w czasopiśmie z listy Ministerstwa Edukacji i Nauki „Żywność. Nauka. Technologia. Jakość” (200 pkt. MEiN), zaś autorzy wybranych przez Komitet Naukowy prac będą mieli możliwość darmowej publikacji swoich wyników w czasopiśmie „Technological Progress in Food Processing” (40 pkt. MEiN).
Konferencja odbędzie się 28.09.2023 r. na Wydziale Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie.
Zgłoś swój udział już dzisiaj! Zapisy – https://forms.office.com/e/Svtm7qixdY
Więcej informacji na temat konferencji znajdziesz na głównej stronie wydarzenia:
Oraz na Facebooku: